Helgen

Tyckte det var dags att skapa en ny blogg då den gamla totalt stannade av.

Helgen har varit väldigt upp & ner rent humörmässigt, men ser man tillbaka på det så har det varit riktigt bra.

Fredagen började med en trip till min kära psykolog, där det diskuterades sex och relationer. Jag hade med mitt fina Modesty Blase anteckningsblock och satt och kladdade medan hon slängde sina teorier på mig. Men ärligt så är hon riktigt bra, hon har inte den monotona kuratorrösten utan känns ganska mänsklig.
Sen inhandlade jag alkohol och åkte hem till min karl som precis fått pengar. Så vi firade med att han gjorde frikadeller av lammfärs i en god sås. Och kvällen fortsatte sedan med rött vin, ost, kex, x-box & inrednigsprogram, det blir inte mycket bättre än så! Avslutades sedan med lite kattkel och resten är barnförbjudet ( nej jag lovar, det involverar inte katterna :P)

Lördagen var ganska händelselös fram tills kvällen, då åkte vi iväg till Herrhagen. Där var det socialistisk sångkväll! Det dracks och sjöngs för fulla halsar, Internationalen ljudade ut på gatorna & folk utanför såg aningen skeptiska ut. Det var många skratt och mycket politik och jag hade det riktigt trevligt fastän jag bara kände Micke. Vi kom inte därifrån förrän två och fick ta sista bussen, vilket ledde till att vi fick stå i en fullknökad buss med folk fulla som ägg. En tant blev sur för att busschauffören inte stannade på en hållplats som varit indragen i 3 månader.
Tant "ska jag springa över hela kroppkärr tycker du då!?"
Chaufför " nej, du kan gå också."
Haha!

Söndagen var slapp med Star Wars rollspel på Universitetet med trevligt folk och sen på kvällen åt vi bakispizza och spelade kort. Lagom aktivt dagen efter tycker jag!

Måndagen
gick vi på spelkväll till Kusk och spelade Arkham Horror, extremt roligt spel och vi blev fast till midnatt ungefär :O Sen gick jag och älsklingen hem till mig och bara myste eftersom jag skulle åka till Gbg dagen efter.

Tisdagen anlände jag till Göteborg, denna goa stad! Min kära syster kom och mötte upp mig och vi köpte mumsig sushi mmm. Systern har skaffat biljetter till IFK-GAIS matchen på Gamla Ullevi, så då ska vi sitta i klacken och heja på de blåvita!

Lite summering bara, egentligen för trött för att skriva. Häpp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0